home 2024. május 18., Erik napja
Online előfizetés
Mi is itt vagyunk!
MOLNÁR KERI Edit
2011.07.05.
LXVI. évf. 27. szám
Mi is itt vagyunk!

A VMSZ Ifjúsági Fóruma bácskertesi tagozatának elnöke: Janovics MáriaBácskertesen nemrégiben megalakult a VMSZ Ifjúsági Fóruma Janovics Mária elnöknő vezetésével.A VMSZ-fórum jelenleg mindössze 15 tagú, de igyekszik mielőbb bővíteni a létszámát.Az első gyűlésen jelen volt a VMSZ bácskertesi...

A VMSZ Ifjúsági Fóruma bácskertesi tagozatának elnöke: Janovics Mária

Bácskertesen nemrégiben megalakult a VMSZ Ifjúsági Fóruma Janovics Mária elnöknő vezetésével.
A VMSZ-fórum jelenleg mindössze 15 tagú, de igyekszik mielőbb bővíteni a létszámát.
Az első gyűlésen jelen volt a VMSZ bácskertesi felnőttfórumának elnök asszonya, Csernai Buják Szilva és Péter István polgármester. A kezdet kissé döcögős volt, szorongással töltött el bennünket, bár rengeteg segítséget kaptunk a nálunk tapasztaltabb emberektől, akik többsége szintén VMSZ-tag. Apró léptekkel próbálunk haladni a kitűzött céljaink felé. Szeretnénk megmutatni, hogy mi, fiatal, szórványban élő magyarok is képesek vagyunk valóra váltani álmainkat.
A VMSZ Ifjúsági Fórum megragad minden számára felkínált lehetőséget, ami a javát szolgálja, úgymint: táborszervezés a Kárpát-medencei szórványmagyarok számára, valamint önképző szakkör, a tagság intellektuális fejlesztéséért mind a politika, a kultúra és a gazdaság, mind a tanulás, főleg a nyelvtanulás terén. Pontosan tudjuk, hogy minden kezdet nehéz, és ezúttal szeretnénk köszönetet mondani mindazoknak, akik feltétel nélkül ajánlották fel segítségüket, és akik bíznak bennünk, hogy nem holmi bohóckodásnak lesznek tanúi a VMSZ ififóruma elkövetkezendő éveiben.
Talán joggal mondhatom, hogy a VMSZ-fórum tagjai példát statuálnak sok
magyar fiatal számára abban, hogyan kell ellenállnunk annak, hogy
elsodorjon bennünket az ár. Küzdenünk kell együtt a megmaradásunkért, hogy hazánkban legyen az otthonunk.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..