home 2024. május 01., Fülöp napja
Online előfizetés
Mi a jó körömpörkölt titka?
László Edit
2023.10.02.
LXXVIII. évf. 39. szám
Mi a jó körömpörkölt titka?

Hatodik alkalommal jöttek össze a hétvégén a körömpörköltet kedvelő ínyencek a szabadkai Zorka helyi közösségben. A Szent Mihály napja alkalmából szervezett esemény nem csak hagyományőrző, hanem egyben közösségépítő összejövetel is, ahol mindig finomak az ételek, és kiváló a hangulat.

A VMSZ helyi szervezete által megtartott gasztronómiai rendezvényen az idén 19 csapat vett részt. A szervezők csapatonként három kiló friss körmöt biztosítottak a versenyzőknek. A zsűri és az étel kedvelői szerint is, a jó körömpörkölt titka, hogy puha és ragacsos legyen, ezért elég sokáig kell főzni.

A szervezők és a Pannon RTV felvételei

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..