home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Mezei Zoltán lett a Városmajori Színházi Szemle legjobb férfi főszereplője
Hét Nap
2016.09.05.
LXXI. évf. 35. szám
Mezei Zoltán lett a Városmajori Színházi Szemle legjobb férfi főszereplője

Szeptember 2-án adták át a budapesti fesztivál díjait, ahol a Bolondok tánca című előadásban nyújtott alakításáért díjazták Mezei Zoltánt

Június 16-a és július 2-a között zajlott a Városmajori Színházi Szemle, amelyen az előző évad legjobbnak ítélt vidéki és határon túli szórakoztató előadásait láthatta a budapesti közönség.

A Szemle versenyprogramjába Karsai György egyetemi tanár, színháztörténész, kritikus és Miklós Melánia kritikus, dramaturg, a színház kommunikációs munkatársa hat előadást válogatott be. Magyarországról a kaposvári, a szombathelyi, a miskolci és a tatabányai színházak egy-egy előadása került be. Határon túlról a nagyváradi színház produkciója valamint a szabadkai Bolondok tánca című előadás jutott a legjobbak közé.

A produkciókat négytagú szakmai zsűri kísérte figyelemmel: Györgyi Anna, színművész, Dömötör Tamás, rendező, Sándor L. István, kritikus és Bán Teodóra, fesztiváligazgató.

A bírálóbizottság döntése értelmében a szemle legjobb főszereplőjének díját a Bolondok tánca című előadásban nyújtott alakításáért Mezei Zoltán kapta.

 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..