home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Metszéspontok
2022.10.28.
LXXVII. évf. 43. szám
Metszéspontok

Folyatódik a Magyar Tanszék online beszélgetéssorozata

Az újvidéki Magyar Nyelv és Irodalom Tanszék Metszéspontok című online beszélgetéssorozata keretében 2022. október 31-én 19 órakor Kormányos Katona Gyöngyi magyar nyelv és irodalom szakos tanárral és kulturális mediátorral (Petőfi Sándor Általános Iskola, Zenta), valamint Király Noémi magyar nyelv és irodalom szakos tanárral (Széchenyi István Általános Iskola, Szabadka) Móricz Virág Kinga, a tanszék mesterszakos hallgatója beszélget.

A beszélgetéssorozatot a Magyar Tanszék azzal a céllal indította, hogy a jelenlegi és jövendőbeli egyetemistáknak bemutassák milyen karrierlehetőségek állnak előttük. Tavasszal elsősorban olyan volt tanszékesek mutatkoztak be, akik nem tanárként helyezkedtek el, most viszont a tanárok kerülnek a fókuszba.     

A hétfői, valamint az azt követő online programok oktatásügyi és pedagógiai kérdéseket, a magyartanárok módszertani tapasztalatait, kísérleteit és újításait, valamint a tanári és osztályfőnöki szerep aktuális megítélését is érintik majd.

Az esemény a virtuális térben, a Zoom felületén valósult meg. A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak.

Join Zoom Meeting: ITT

Meeting ID: 850 9271 7800

Passcode: magyar

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..