home 2024. április 27., Zita napja
Online előfizetés
„Mesélő épületeink”
2019.10.07.
LXXIV. évf. 40. szám
„Mesélő épületeink”

 Magyarkanizsa önkormányzata fotópályázatot hirdet „Mesélő épületeink” címmel

A községnapi fotópályázat apropója, hogy a magyarkanizsai városháza szerényebben, oldalsó torony nélkül kidolgozott terve (mely alapján végül is megépült a városháza) 110 éves. Az évforduló kapcsán az önkormányzat feltett szándéka, hogy felhívja a figyelmet épített örökségünkre, a település-képet meghatározó, közösségünk helytörténete szempontjából fontos épületekre. Ennek apropóján és a Községnap programsorozat keretében kerül meghirdetésre a fotópályázat, melynek alkotásait a Művészetek Háza előcsarnokában állítjuk ki az október 20-án, a község napján megrendezésre kerülő ünnepség keretében.

TÉMA: A fotókon megjelenhetnek Magyarkanizsa község településeinek jelentős épületei. De a Mesélő épületeink téma keretében azok megőrzésének fontossága is szerepelhet a fényképeken.

JELENTKEZŐK: A pályázatra olyan fiatalok és magukat fiatalnak valló amatőr és profi fotósok jelentkezését várjuk, akik jelenleg Magyarkanizsán vagy a község valamely településén élnek, illetve innen származnak és még mindig magyarkanizsainak tekintik magukat.

KORHATÁR: 15 éves kor felett.

FOTÓK: A fotókat digitális változatban várjuk JPG formátumban, 300 dpi felbontásban, minimum 1 MB méretben. A pályázatra minimum 1, maximum 5 db fotóval lehet pályázni.

NYEREMÉNY: minden pályázó minimum 1 fotóját kiállítjuk, a legjobb fotót készítők PÉNZJUTALOMBAN részesülnek.

ZSŰRI: A fotókat szakmai zsűri elemzi, értékeli, és választja ki a legjobbat.

BEKÜLDÉSI HATÁRIDŐ: 2019. október 11.

A pályázat eredményéről a fotópályázat kiírója minden pályázót e-mailben értesít.

A fotókiállítás költségeit Magyarkanizsa község vállalja.

A képeket a rka@sks.co.rs email címre várjuk a következő adatokkal együtt (csillaggal jelölt kötelező, csillag nélküli opcionális)

*NÉV:
*KOR:
*LAKHELY:
*SZÜLETÉSI HELY:
*E-MAIL CÍM:
*MIKOR ÉS HOL KÉSZÜLT A FOTÓ?
FOTÓ CÍME:
*Az e-mail TÁRGYA „FOTÓPÁLYÁZAT: ÉLTETŐ VIZEINK” legyen.
 

FONTOS, hogy a hiányos adatokkal ellátott pályázatot nem tudjuk elfogadni!  

 

Kérdés, információ: Erdélyi Tóth Edit
024/48-79-200
rka@sks.co.rs

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..