home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Mert a legjobb adni!
2021.11.24.
LXXVI. évf. 47. szám
Mert a legjobb adni!

Decemberben rendezte volna meg a Jótékonysági Mikulás estet Budapesten a Vajdasági Baráti Egyesület, viszont a pandémiás helyzet nem teszi lehetővé az esemény megtartását. Az egyesület csapata azonban ezúttal is összefogott és karácsonyi gyűjtést indított el.

Már hetek óta készülődünk, szervezkedünk a decemberi Jótékonysági Mikulás Estre, nagy örömmel szerettünk volna mindenkit vendégül látni, Mikulással csomagokat osztani, vajdasági gyerekfellépők játékát, énekét élvezni. Sajnos kezdjük megszokni az elmúlt két évben azt a fránya DE szócskát: de sajnos a járványhelyzet újra keresztülhúzta a számításainkat – írja dr. Simon Vilmos, a Vajdasági Baráti Egyesület elnöke a médiának eljuttatott levelében, majd így folytatja:

De nyomban hozzátesszük a mi DE szócskánkat: De a reményt és hitet ez nem rombolhatja le és azt sem hogy idén tizedjére is segítsünk. A Vajdasági Baráti Egyesület csapata ismét összefogott és egy olyan karácsonyi gyűjtést indított el, amivel idén azokat támogatjuk, akiket a Mikulás Est bevételével támogattuk volna: az adai Aranykapu Művelődési Egyesületet és a Szentháromság Gyermekkórust, illetve a Magyarkanizsai Szociális Központ fiatal ösztöndíjasait.

A Vajdasági Baráti Egyesület tagjainak magánadományaiból illetve egyesületünk keretéből 1 085 000 Ft-ot gyűjtöttünk össze kezdésként.

Kérjük ti is segítsetek, azt az összeget, amit a Jótékonysági Mikulás estünkön a belépőre, ételre-italra költöttétek volna, kérjük, idén ajánljátok fel a gyermekek érdekében, hogy szebb gyermekkoruk lehessen. Mindenki segíthet, aki még nem is volt a Mikulás esten, a lényeg az, hogy minél nagyobb összeggel tudjuk támogatni a gyermekeket.

A következő számlaszámon várjuk a felajánlásokat:

 Vajdasági Baráti Egyesület
Erste Bank 11600006-00000000-60650436
Közleményben: Karácsonyi jótékonysági gyűjtés 2021

 

Mikulás csomagok házhoz szállítása

Ha rendezvény nem is lesz, a gyermekek nem maradnak Mikulás csomag nélkül, ugyanis Budapesten megszervezik a csomagok házhoz szállítását – adja hírül dr. Simon Vilmos.

A Mikulás csomag kiszállítás menetrendje:

Kötelező regisztrálni legkésőbb december 1-jén 12 óráig.  Aki szeretne csomagot, a következő adatokat kell megadnia: szülő(k) neve, gyerek(ek) neve, kora, pontos szállítási cím. A regisztrációt a  következő címre kell elküldeni: vajdasagibarat@gmail.com

Kiszállítás december 5-én napközben, a Mikulás furgonnal. Aki számára nem megfelelő a december 5-e, az december 6-án veheti fel a gyűjtőpontok valamelyikén (a listát  elküldünk majd levélben).

Mert a legjobb adni!

Kívánunk mindenkinek szeretettel teli, áldott Karácsonyt!

Dr. Simon Vilmos, a Vajdasági Baráti Egyesület elnöke

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..