home 2024. szeptember 20., Friderika napja
Online előfizetés
Mered még?
2006.07.12.
LXI. évf. 28. szám

A haj-bankokról nekem pajzán elképzeléseim vannak.Az épület például középen van elválasztva!Nem seprik, hanem felkefélik, vagy sűrűfűsűvel kapirgálják.A főbejárati ajtón a ,,TOLNI”!” felirat helyett az áll, hogy: ,,LOKNI!”Az ember bemegy térdig érő hajjal, és kijön tök kopaszon. (E...

A haj-bankokról nekem pajzán elképzeléseim vannak.
Az épület például középen van elválasztva!
Nem seprik, hanem felkefélik, vagy sűrűfűsűvel kapirgálják.
A főbejárati ajtón a ,,TOLNI”!” felirat helyett az áll, hogy: ,,LOKNI!”
Az ember bemegy térdig érő hajjal, és kijön tök kopaszon. (Ez nem is olyan hüle elképzelés. A többi bank is ezt csinálja.)
Ha hullani kezd hullámosod, odamégy, lekötöd. (Az évi kamaty, pardon kamat, valóságos kincs!)
Ők is szentesküvel fogadják, és az alapszabályba aranytintával van írva: a betét titkos! Az állam legritkább esetben teheti rá a mocskos kezét a copfodra - másutt. Esetleg csak akkor, ha bebizonyosodik, hogy ál, azaz vendéghaj, és az is mosásra, pénzmosásra szorul.
Na persze a hajflációtól nem mentes ez a megoldás sem. Idővel drasztikusan csökkenhet a valőrje. Beadtad gesztenyeszín árnyalatúnak, és visszakapod totál őszen!
Igaz, kárpótoltak, mert visszaadták!
De, kérdem én, mi az:
Egy konty - és ponty!
Te meg, vajdasági magyar testvér, aki nem vetted észre ezt a hírt az új bankról, s nem kaptál idejében hajba, akarom mondani, észbe, állhatsz a tükör előtt, és bámulhatod magas homlokodat - bis lapocka -, közben sóhajtozva egy fórumosat - értsd még: kiadóst -, majd ezt mondhatod:
Tar a világ!
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..