Megválasztották az intézőbizottságot és a pártigazgatót

Megválasztották az intézőbizottságot és a pártigazgatót

A Vajdasági Magyar Szövetség Elnöksége alakuló ülésének folytatásában a párt új alapszabályával összhangban megválasztotta az intézőbizottságot és a pártigazgatót. Az intézőbizottság tagjai Bús Ottó (elnök), Bogos Tivadar, mgr. Fehér László, Pelt Ilona és Újhelyi Nándor, a pártigazgató Ronyec Mirjana lett egyhangú szavazás eredményeképpen.

A VMSZ Elnöksége emellett áttekintette és megvitatta az aktuális politikai helyzetet, és a következő záradékokat fogadta el: Pásztor István elnök A lenullázott lehetőség című sajtóközleményét a helyzetértékelés, a megállapítások és értékítéletek szempontjából, fenntartások nélkül egyhangúlag elfogadja és támogatja.

A gazdaságfejlesztési program körül mesterségesen kialakított negatív hangulatkeltést a párt Elnöksége határozottan visszautasítja és mindent elkövet annak érdekében, hogy az két év alatt kidolgozott program, illeszkedve a kárpát-medencei magyarság anyaországi segítséggel megvalósuló régiós felzárkóztatásához sikeres legyen, mert ez a vajdasági magyar közösség érdeke, ugyanakkor a fejlesztések a régió egészének és az itt élő minden polgárnak a hasznára válnak.

A VMSZ Elnöksége az elkövetkező héten dönt annak a széleskörű ismertető fórumsorozatnak az állomásairól, amely keretében ismertetésre kerülnek a gazdaságfejlesztési program elemei, valamint a körvonalazódó lehetőségek, a lehetséges pályáztatás elemeivel.      

Szeretne értesülni, ha új cikk jelenik meg Közlemény rovatunkban? Iratkozzon fel értesítőnkre!

E-mailben értesíteni fogjuk Önt az új cikkekről. Feliratkozáshoz kérjük adja meg a nevét és az e-mail címét.

Hozzászólások

Kapcsolódó cikkek

Megválasztották az intézőbizottságot és a pártigazgatót
Közlemény
  • 2020.02.14.
  • LXXV. évfolyam 7. szám
Facebook

Támogatóink