home 2024. május 20., Bernát napja
Online előfizetés
Megújult iskola, sikeres vállalkozók, jelentős beruházások
2023.11.21.
LXXVIII. évf. 46. szám
Megújult iskola, sikeres vállalkozók, jelentős beruházások

Oktatási intézményeket, sikeres vállalkozókat látogatott meg Juhász Bálint, a VMSZ Intézőbizottságának elnöke, és a VMSZ tartományi listavezetője több jelölttel együtt Ada községben.

A moholi Novak Radonić Általános Iskolában vizesblokkot építettek ki és tantermeket korszerűsítettek mintegy 3 millió dinár értékben. Az adai Cseh Károly Általános Iskola két épületére tartományi forrásból 42 millió dinárt fordítottak, aminek a segítségével megoldódott a központi fűtés problémája, valamint megújult az épület. Emellett szó esett a másfél évvel ezelőtt megrongálódott tornaterem felújításáról is.

Juhász Bálint kijelentette, Ada a gazdaságfejlesztési program legnagyobb nyertese: közel 1100 sikeres pályázattal és 13,5 millió eurós támogatással, és ez nagyrészt a Vajdasági Magyar Szövetségnek köszönhető. Éppen ezért december 17-én arról is dönthetünk, hogy előre megyünk, vagy hátat fordítunk a közös eredményeinknek.

Hogy miért menjünk előre? – teszi fel a kérdést Juhász Bálint a Facebook-bejegyzésében. Azért, hogy a 700 támogatott termelő, a 200 vállakozó, a 85 megvásárolt ház, a 475 hektár termőföld, az 5 tucat kezdő vállalkozó és 2 tucat nagyberuházás a közösséggel szaporodjon!

Forrás: Pannon RTV, Facebook

Fotók: Juhász Bálint Facebook-oldala

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..