home 2024. május 04., Mónika napja
Online előfizetés
Megújult a tornaterem
Pápista Anamarija
2024.04.22.
LXXIX.. évf. 16. szám
Megújult a tornaterem

A magyarkanizsai Jovan Jovanović Zmaj Általános Iskolában Ady-épületében sajtótájékoztatón számoltak be az elvégzett munkáról, amely mintegy 10 millió dináros beruházás volt. Mindez a tartományi titkárság és az önkormányzat támogatásával valósult meg.

A felújítás a tornatermet érintette, ahol sor került a tető és a padló lecserélésére, festésre, valamint a radiátorok javítására. A sikeres projektum kapcsán megtartott sajtótájékoztatón Szepesi Zoltán, az iskola igazgatója és Fejsztámer Róbert magyarkanizsai polgármester nyilatkozott. 

–A projekt fő támogatója a tartományi titkárság volt, ők tették lehetővé a felújítást. Az épületben 350 diák tanul, ebből 200 napi szinten használja a tornatermet – mondta Szepesi Zoltán, az iskola igazgatója. 

Fejsztámer Róbert, Magyarkanizsa polgármestere megköszönte a Tartományi Oktatási Titkárságnak a támogatást. Hozzátette, a 10 millióhoz hiányzó félmillió dinárt az önkormányzat biztosította, és így sikeresen befejeződtek a munkálatok.

–Örülök neki, hogy az oktatási intézményeink hajlandóak pályázni a tartományi és a köztársasági forrásokra, és ezáltal minden évben valamit hozzá lehet tenni az iskola állagmegőrzéséhez, fejlesztéséhez. Emellett, ahogy eddig, úgy a jövőben is lehet számítani az önkormányzat segítségére.

Fényképezte: Németh Ernő

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..