home 2024. május 03., Tímea napja
Online előfizetés
Megújult a magyarkanizsai óvoda
2024.04.15.
LXXIX.. évf. 15. szám
Megújult a magyarkanizsai óvoda

A Gyöngyszemeink Iskoláskor Előtti Intézmény magyarkanizsai központi épületében tartományi támogatásból megvalósult a csoportszobák padlójának felcsiszolása és festése. Ez alkalomból látogatott el az intézménybe Fejsztámer Róbert polgármester, akit Veselinov Ibolya, az óvoda igazgatója fogadott.

A Gyöngyszemeink épület, ahova 140 gyermek jár, az óvoda 11 épülete közül az egyik legnagyobb, hat csoportszobával, sószobával, tornateremmel rendelkezik, s a szakszolgálat is itt működik.


Németh Ernő fotója

Veselinov Ibolya elmondta, a tartományi oktatási titkárság pályázatán egymillió dinárt nyertek, amelyből elvégezték a csoportszobák parkettájának a csiszolását és lakkozását, az önkormányzattól pedig szekrénysort kaptak. Időközben beadtak egy új pályázatot is a tartományhoz, amelyből a horgosi épületük külső szigetelését, festését szeretnék megoldani.

Fejsztámer Róbert polgármester kijelentette, örül annak, hogy a családbarát programját az önkormányzat az összes intézményén keresztül egész évben sikeresen valósítja meg. Ez a program a legkisebb korosztállyal kezdődik, s folytatódik az idősebb generációkkal, mindazokkal, akik községben szeretnének letelepedni, élni, dolgozni.

 

Forrás: Magyarkanizsa önkormányzatának sajtószolgálata

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..