home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Megtartották a 4. Szabadkai Félmaraton szervezésével kapcsolatos munkaértekezletet
2021.07.02.
LXXVI. évf. 26. szám
Megtartották a 4. Szabadkai Félmaraton szervezésével kapcsolatos munkaértekezletet

Ma került sor a Városházán a Szabadkai Félmaraton szervezői és az illetékes hatóságok, szolgálatok és közvállalatok értekezletére, amit dr. Pásztor Bálint, Szabadka Város Képviselő-testületének elnöke hívott össze.

Az értekezleten jelen voltak a versenyt szervező Horizont Sportegyesület képviselői, valamint a Belügyminisztérium, a Szabadkai Rendőrigazgatóság képviselői, Szabadka város illetékes közvállalatainak és közművállalatainak igazgatói és azok munkatársai, a Szabadkai Egészségház igazgatója, a Mentőszolgálat dolgozói, a Vöröskereszt emberbaráti, független és önkéntes szervezet vezetője, valamint Szabadka város és a szabadkai önkormányzat illetékes szolgálatainak képviselői. 

A 4. Szabadkai Félmaraton, amely a közismert Belgrádi Maraton után a legtömegesebb az országban, 2021. augusztus 29-én lesz megtartva, a Szabadka város napja alkalmából szervezett rendezvények keretében. Szervezője a Horizont Sportegyesület, és mint az a munkaértekezleten elhangzott, az eddigi eredményes és minőséges együttműködéshez hasonlóan, az értekezlet minden résztvevője közösen tesz meg mindent a futóverseny sikerességéért, melynek mottója „Fuss a történelmen át!“.

A versenyzők a futam ideje alatt városunk nevezetességeiben és szecessziós szépségeiben, a Városháza, a korinthoszi oszlopos bejáratú Népszínház, a Raichle palota, valamint Ivan Sarić és Kosztolányi Dezső szobrai és a város többi műemlékében gyönyörködhetnek, az egészségük megtartása érdekében űzött sporttevékenység közben.

Dr. Pásztor Bálint, a városi képviselő-testület elnöke, a mai értekezlet házigazdája kiemelte, hogy ez az egyik olyan sport és rekreációs rendezvény, amely a futás és az egészséges életmód népszerűsítése mellett a város idegenforgalmi kínálatát is gazdagítja és hozzájárul Szabadka népszerűsítéséhez is.

A nevezés a Szabadkai Félmaratonra, melyre 5 km, 10 km és a félmaratoni (21,1 km) távokra lehet benevezni már megkezdődött a www.supm.rs honlapon.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..