home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
Megtartják vasárnap a vásárt Zentán
2021.06.01.
LXXVI. évf. 21. szám
Megtartják vasárnap a vásárt Zentán

A hírt a zentai városházán tartott sajtótájékoztatón jelentették be.

Czegledi Rudolf polgármester elmondta, a községben kedvezőek a járványügyi adatok, ugyanis körülbelül 30 koronavírus-fertőzött van Zentán, így megszüntetik a rendkívüli helyzetet. A döntés értelmében megtartják a vásárt, a tervek szerint pedig a későbbiekben a Tiszavirág Fesztivált is.

Czegledi azt is hozzátette, hogy egyéb rendezvények megtartása is engedélyezett 200 személyig zárt térben, szabadtéren pedig 500 személyig.

A zentai vásár hosszú évek óta a térség egyik legnagyobb közösségi és kereskedelmi eseménye, amelyre a tavaszi, a nyári és az őszeleji időszakban több ezren látogatnak el. Zentán legutóbb 2020. június 7-én volt vásár.

Forrás: Magyar Szó

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..