home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Megtartják a városnapi díszülést
2020.08.28.
LXXV. évf. 35. szám
Megtartják a városnapi díszülést

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy Dr. Pásztor Bálint, Szabadka Város Képviselő-testülete elnökének javaslatára és a Stevan Bakić polgármesterrel történt megbeszélés alapján Szabadka Város Képviselő-testülete megtartja városnapi díszülését, mivel számukra kiemelten fontos, hogy megemlékezzünk városunk napjáról, amelyet Mária Terézia királynő 1779. szeptember elsején nyilvánított szabad királyi várossá.

A díszülés kedden, 2020. szeptember 1-jén 12 órai kezdettel lesz megtartva a Városháza dísztermében, a járványügyi intézkedések szigorú betartásával, és azon kerülnek átadásra a város legrangosabb elismerései: a díszpolgári cím és a Pro Urbe díj.

Hogy tiszteletben tartsuk az orvosi ajánlásokat és megőrizzük az emberek egészségét, az ünnepi ülésre nem hívunk vendégeket, és azon csak Szabadka Város Képviselő-testületének tanácsnokai, a Szabadkán élő tartományi és köztársasági képviselők, valamint a városunkban székelő állami szervek képviselői fognak részt venni.

Polgáraink iránti mély tisztelettel előre is köszönjük szíves megértésüket, és tájékoztatjuk a lakosságot, hogy az eddigi gyakorlatnak megfelelően Szabadka Város Képviselő-testületének díszülését élő televíziós közvetítés útján tudják követni.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..