home 2024. április 18., Andrea napja
Online előfizetés
Megszépítő hagyományok
2015.05.22.
LXX. évf. 20. szám
Megszépítő hagyományok

Felvidék Szépe a Duna World-ön — A magyar közmédia május utolsó napján közvetíti felvételről a Felvidék Szépe döntőjét. A győztes hölgy közben automatikusan már bejutott a Miss Universe Hungary 2015 döntőjébe is.

Immár második alkalommal közvetíti május 31-én a Duna World a Felvidék Szépe döntőjét. Az 52 perces felvételt május 10-én Érsekújváron rögzítették, ahol a látványos műsorral összekötött vetélkedőben 12 lány indult a szépségkirálynői címért. A színpadon a szereplők négyféle viseletben: farmerban, fürdőruhában, koktélruhában és nagyestélyiben vonultak a közönség elé. Az esten többek között fellépett Zoltán Erika, valamint A Dalból jól ismert Gyurcsík Tibor és Gájer Bálint.

„Minden bizonnyal képzavarnak tűnik, de a szépségversenyen tényleg nagyon mutatós lányok vettek részt – emlékezik az együtt töltött órákra Harsányi Levente műsorvezető. – Családias légkörű, professzionálisan megrendezett eseménynek lehettem részese. Lelkesítő volt számomra az összetartás, hogy más megmérettetésekkel összevetve, a rivalizálás Felvidéken nem mérgezte meg az estét.”



Az elbírálók soraiban foglalt helyet Vasmera Kata, a Felvidék Szépe 2014-es győztese, Kelemen Henrietta, a Miss Universe Hungary 2014 cím birtokosa, a zsűri elnöke pedig Vajna Tímea, a Miss Universe Hungary szépségverseny tulajdonosa volt.

A döntnökök második udvarhölgynek Szabó Biankát, első udvarhölgynek Barthalos Andreát választották meg. Felvidék legszebb lánya a nagykaposi, 24 esztendős, pénzügy-szakos egyetemi hallgató, Balogh Viktória lett. A szépségkirálynő egy éven át viselheti a Felvidék Szépe koronáját, és részt vehet a Miss Universe Hungary 2015 döntőjében is.

Úgy tűnik hagyományt teremtettünk a versennyel - méltatja a döntőt Varga Péter, a Szabad Újság felvidéki lap tulajdonosa, a Felvidék Szépe ötletgazdája. – Ne feledjük, számunkra nemcsak a győzelem volt a tét; szemeink előtt olyan színvonalas műsor lebegett, amelyet minden felvidéki magyar sajátjának érezhet”.

Adás: 2015. május 31. (Duna World 16:40)

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..