home 2024. szeptember 12., Mária napja
Online előfizetés
Mégsem zárják le a zentai Tisza-hidat
2024.08.19.
LXXIX. évf. 33. szám
Mégsem zárják le a zentai Tisza-hidat

A múlt héten terjedt el annak a híre, hogy augusztus 19-től, hétfőtől egy hónapra lezárják a közúti forgalom előtt a felújítás alatt lévő zentai Tisza-hidat. Az információ hatalmas felháborodást keltett, hiszen főleg azok érintettek, akik Bánátból Zentára járnak dolgozni, illetve a hamarosan kezdődő tanév miatt a középiskolások is.

Csóka Község vezetése pár nappal ezelőtt tette közzé, hogy a jelzett dátumon mégsem zárják le a Zentát a bánáti településsel összekötő hidat. Az önkormányzat Facebook-oldalán közzétett bejegyzés szerint a két község önkormányzatának a vezetői megállapodtak a  munkálatok fő kivitelezőjével, hogy a közúti forgalom lezárása nélkül folytatja a megkezdett munkálatokat a hídon és amikor eljön a lezárás ideje, arról néhány nappal korábban mindkét önkormányzatot és az illetékes felügyelő szerveket is értesítik.

Forrás: Vajdaság Ma

Tóth Lívia felvétele

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..