home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Megnyitják kapuikat a medencék Szabadkán
Pannon RTV
2021.01.13.
LXXVI. évf. 2. szám
Megnyitják kapuikat a medencék Szabadkán

Mától a Harcosok sorakozója lakótelepen lévő és a sétaerdei medence is használható rekreációs úszásra Szabadkán - tájékoztat a Stadion Kommunális Közvállalat.

A Harcosok sorakozója lakótelepen lévő nagy medence hétfőtől péntekig 6 és 17 óra között, míg a kis medence 6 és 16 óra között tart nyitva. Szombaton és vasárnap a nagy medence 6 és 20, a kis medence pedig 6 és 8, majd 14 és 20 óra között használható.

A sétaerdei medence hétköznap 6 és 7:30, valamint 11 és 17 óra között vehető igénybe. Hétvégén pedig 6 és 7:30, továbbá 11 és 19 óra között tart nyitva.

A medencék területén a következő járványügyi intézkedések érvényesek: kötelező a kézmosás, a maszk használata zárt térben és a legalább két méteres távolságtartás. A medencék területén egyszerre legfeljebb száz személy tartózkodhat - áll a közvállalat értesítésében.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..