home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
Megnyitja kapuit a Pacséri Gyógyfürdő
Pannon RTV
2021.01.11.
LXXVI. évf. 1. szám
Megnyitja kapuit a Pacséri Gyógyfürdő

Hosszabb zárvatartás után mától ismét várják a vendégeket.

Ismét megnyitja kapuit a Pacséri Gyógyfürdő - olvasható Facebook-oldalukon. A kikapcsolódni és gyógyulni vágyók 11 és 19 óra között mártózhatnak meg a 32, illetve 34 fokos gyógyvizű medencékben. A belépőjegy 17 óra után kedvezményes. A fedett medence korábban Topolya község válságtörzsének intézkedéseivel összhangban zárt be néhány héttel ezelőtt.

A Pacséri Gyógyfürdő sós termálvize egyedülálló a régióban. Magas ásványi anyag tartalma jó hatással van az egészségre. A víz tartalmaz nátriumot, jódot, szulfátot, brómot és egyéb hasznos, és az egészség számára fontos ásványi anyagot. A víz jótékony hatással van a degeneratív reumatikus megbetegedésekre, a bőrbetegségekre, és segíti a sérülések gyorsabb gyógyulását.

Fényképezte: Pannon RTV

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..