home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
Megnyílt az újvidéki mezőgazdasági vásár
(Beta)
2013.05.22.
LXVIII. évf. 21. szám
Megnyílt az újvidéki mezőgazdasági vásár

„A mezőgazdaságban rejlik Szerbia nagy fejlődési lehetősége”

„Szerbia egy nagy kert Európában, fogékonyságával, elhelyezkedésével, a talaj minőségével, az éghajlati tényezőkkel, s mondhatom, a szakértők magas képzettségével is, mégis messze áll attól, hogy egy gigász legyen a mezőgazdaság területén. Hatalmas fejlődési lehetőség rejlik ennek a helyzetnek a megváltoztatásában” — mondta Ivica Dačić miniszterelnök a jubileumi, 80. Nemzetközi Mezőgazdasági Vásár megnyitóján.

A miniszterelnök bejelentette: készülőfélben van a 2014 és 2024 közötti időszakra vonatkozó mezőgazdaság-fejlesztési stratégia. Szavai szerint még az év vége előtt el kellene fogadni ezt a stratégiát, mely tulajdonképpen nem más, mint a mezőgazdaság elkövetkező tíz évének az Európai Unió politikájával összehangolt fejlesztési terve.

A rendezvényt Tomislav Nikolić államfő nyitotta meg.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..