home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Megnyílt a Lidl zentai üzlete
Kónya-Kovács Otíla
2023.03.09.
LXXVIII. évf. 10. szám
Megnyílt a Lidl zentai üzlete

Ma reggel megnyílt a Lidl üzletlánc zentai üzlete, mely minden nap 8 és 22 óra között várja a vásárlókat.

A Lidlt, a bejárat előtti szalag átvágásával, hivatalosan Czegledi Rudolf, Zenta község polgármestere és a zentai üzlet két vezetője nyitotta meg. 

Az objektum építésének kezdésétől az átadásáig nem egészen egy év telt el. Jelenleg 25 személyt foglalkoztatnak, de a forgalomtól függően több dolgozóra is szükség lehet.

A cég hűségprogramja a Lidl Plus alkalmazással érhető el, ahol különböző, a vásárlás során felhasználható kuponokat kapnak az érdeklődők. Emellett nyereményjátékokkal is kedveskednek az olvasóknak, azok az anyukák pedig, akik a héten hozzák világra a gyermeküket a Zentai Közkórházban, ajándékcsomagban részesülnek.

Forrás: Pannon RTV, Magyar Szó

Fotók forrása: Pannon RTV  

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..