home 2024. május 02., Zsigmond napja
Online előfizetés
Megnyílt Zentán a korcsolyapálya
(Tha)
2023.12.10.
LXXVIII. évf. 49. szám
Megnyílt Zentán a korcsolyapálya

Nagy érdeklődés mellett nyitotta meg kapuját a zentai műjégpálya a városháza előtt. Ez is bizonyítja, hogy a következő másfél hónapban nem csak egy hely lesz a mozgásra, kikapcsolódásra, hanem közösségi tér is, ahol találkozhatnak és jól érezhetik magukat gyerekek, fiatalok és idősebbek egyaránt.

A megnyitón az egybegyűlteket köszöntötte Sztantity Szebasztián, Zenta község tanácsának idegenforgalommal és gazdasági ügyekkel megbízott tagja, Árokszállási Imre, a Zenta Kedvelőinek Egyesülete képviselője és Czegledi Rudolf, Zenta város polgármestere. Az alkalmi műsorban Una Patarčić, a szabadkai Spartacus Műkorcsolya Klub kis jégtáncosa kápráztatta el a közönséget.
Mivel nagyon sokan összegyűltek, a korcsolyázás szerelmesei 20 perces időkorlátban vehették birtokba a pályát. Akik viszont nem szerettek volna korcsolyázni, forralt bort fogyaszthattak, a hangulatot pedig a retró zene fokozta.  

A korcsolyapálya január 31-ig lesz nyitva, keddtől vasárnapig délelőtt 10–12, valamint délután 16 és 20 óra között. A hétvégi nyitvatartási idő változhat, és alkalmanként hétfőn is lehet majd korcsolyázni. Használata ingyenes, mint ahogyan a korcsolyák kölcsönzése is. A működtető Zenta Község Idegenforgalmi Szervezete.

Az illetékesek felhívják a figyelmet, a nyitvatartási idővel, a programokkal és a szabályzattal kapcsolatban folyamatosan friss információt találhatnak az érdeklődők a Facebookon, a Zentai műjégpálya eseménynél.

Fotó: Horváth Zsolt és Zenta Község Idegenforgalmi Szervezetének felvétele 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..