home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Megnyílt Délkelet-Európa legnagyobb élményfürdője
(T. T.)
2012.05.02.
LXVII. évf. 18. szám
Megnyílt Délkelet-Európa legnagyobb élményfürdője

- Szabó Attila felvételei

Bácspetrőcön megnyílt Délkelet-Európa legnagyobb élményfürdője és szabadidő-központja. A Petroland névre keresztelt aquaparkba a szlovák Aqua Therm Invest eddig 8,5 millió eurót fektetett be, a további munkálatokra mintegy 22 millió eurót terveznek. B...

- Szabó Attila felvételei

Bácspetrőcön megnyílt Délkelet-Európa legnagyobb élményfürdője és szabadidő-központja. A Petroland névre keresztelt aquaparkba a szlovák Aqua Therm Invest eddig 8,5 millió eurót fektetett be, a további munkálatokra mintegy 22 millió eurót terveznek. Bojan Pajtić tartományi kormányfő a megnyitón elmondta, hogy az aquaparknak köszönhetően új lehetőség nyílik meg a vajdasági turizmus számára, s rendkívül nagy szerepe lesz a hazai és a külföldi turisták idecsalogatásában. Az ideérkező vendégek hozzájárulnak a mezőgazdaság, a közlekedési infrastruktúra és a kereskedelem fejlődéséhez is. Egyelőre 30-40 embert foglalkoztatnak, a teljes projektum fölépülése után azonban mintegy ötszáz ember kap munkát itt. A húsz hektárnyi területen elhelyezkedő parkban hat medence, húsz különféle méretű csúszda, strand, vendéglátó-ipari létesítmények, sportpályák találhatók, a beruházás második része olimpiai méretű medence, egyéb fedett medencék, a negyedik csúszdatorony megépítését, wellnessz- és fitnessz-központ kialakítását foglalja magában, a harmadik része során pedig táborhelyek, valamint hotelok épülnek. A belépés hétköznap 700, hétvégén pedig 900 dinárba kerül, csoportos látogatások esetén különféle kedvezményekben részesülnek a látogatók. Bővebb információ az élményfürdőről és szabadidőközpontról a www.petroland.rs honlapon kapható.

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..