home 2024. április 24., György napja
Online előfizetés
Megkezdődött a lakosság vakcinációja Szerbiában
2021.01.14.
LXXVI. évf. 2. szám
Megkezdődött a lakosság vakcinációja Szerbiában

Ma kezdődik azoknak az oltása, akik az eUprava portálon keresztül online igényelték a vakcinát. Mostantól telefonon is kérhető a koronavírus elleni védőoltást Szerbiában.

Ma kezdődik annak az első ezer 75 év feletti szerbiai lakosnak a koronavírus elleni beoltása, akik az eUprava portálon keresztül online igényelték a vakcinát. Mától telefonon is kérhetjük a koronavírus elleni védőoltást Szerbiában. A hírt Darija Kisić Tepavčević munkaügyi miniszter, a válságstáb tagja erősítette meg a Blicnek. Elmondta, az oltást Szerbia-szerte végzik, nem csak a fővárosban. Azt, hogy a többi vakcinát igénylő, online jelentkező személyt milyen dinamikával oltják be, az elkövetkező néhány napban döntik el - tette hozzá Tepavčević.

Mától telefonon is kérhetjük a koronavírus elleni védőoltást Szerbiában. Már reggel 8 órától igényelhetjük telefonon keresztül a vakcinát. A hívható szám: 0800 222 334. Az eUprava portálon hétfő óta lehet kitölteni a jelentkezéshez szükséges elektronikus űrlapot, ám az egyedül élő időseknek feltehetően jobban megfelel a telefonos igénylés, ezért biztosították a 0800 222 334-es számot a jelentkezéshez.

(Forrás: Szerbiai RTV, Blic)

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..