home 2024. május 03., Tímea napja
Online előfizetés
Megkezdődött a jelentkezés
2022.12.01.
LXXVII. évf. 48. szám
Megkezdődött a jelentkezés

Éjfél óta jelentkezhetnek a fiatalok elektronikus úton az ötezer dináros egyszeri támogatásra. Az igényléshez, mint a korábbi alkalmakkor is, a www.idp.trezor.gov.rs honlapot kell felkeresniük, ahol megadhatják a személyi igazolványuk számát és személyi számukat (JMBG), valamint kiválaszthatják a bankot, ahova az összeg átutalását kérik. Ugyanezen a portálon ellenőrizhető, hogy sikeres volt-e a bejelentkezés. Érdemes ellenőrizni a személyi igazolvány érvényességi idejét, mert ha véletlenül lejárt a dokumentum, akkor nem fogadják el a jelentkezést.

A támogatást azok a 16 és 29 év közötti fiatalok kérhetik, akik szerbiai állampolgárok és bejelentett lakhelyük van. Azoknak is igényelniük kell a támogatást, akik a korábbi segélyek alkalmával már feliratkoztak a jegyzékre.

A jelentkezési határidő december 15-e, a kifizetés december 16-án kezdődik, és december 20-áig mindenki megkapja a pénzt.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..