home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Megkezdődött a 10 000 dináros támogatás kifizetése a pedagógusoknak
Tancsik Richárd
2022.04.27.
LXXVII. évf. 17. szám
Megkezdődött a 10 000 dináros támogatás kifizetése a pedagógusoknak

Siniša Mali pénzügyminiszter bejelentette, ma megkezdődik a 10 000 dináros állami támogatás kifizetése az oktatási szektorban dolgozóknak, továbbá hangsúlyozta, a kifizetéssel az állam nem adósodik el, mert van elég pénz a számlán.

Siniša Mali a Szerbiai RTV Dnevnik című műsora vendégeként elmondta, hogy a 10 000 dináros támogatást ma (szerdán), csütörtökön vagy pénteken kapják meg az oktatásban dolgozók és a tudományos munkatársak.

A támogatást összesen 130 000 tanügyi dolgozónak utalják, összértéke pedig mintegy 1,6 milliárd dinár. Az állam javasolni fogja a helyi önkormányzatoknak, hogy fizessenek az iskoláskor előtti intézményekben dolgozóknak.

A pénzügyminiszter továbbá emlékeztetett, hogy azoknak a tizenhat és harminc év közötti fiataloknak, akik június 1-jétől 100 eurós támogatásban részesülnek, a támogatásra való regisztráció május 16-án kezdődik.

Forrás: Szerbiai RTV

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..