home 2024. május 21., Konstantin napja
Online előfizetés
Megkapták kis otthonukat
k-ko
2007.04.11.
LXII. évf. 15. szám
Megkapták kis otthonukat

Január végén ünnepelte egyéves fennállását a muzslyai Amatőr Szakácsok és Hagyományápolók Egyesülete, és ugyanakkor önállósult is a szervezet. Az alakuló ülésen arra kérték Smit Ferenc tanácselnököt, gondoskodjon egy helyiségről az egyesület számára. Ezt a tanács ülésén megvitatták, és úgy...

Január végén ünnepelte egyéves fennállását a muzslyai Amatőr Szakácsok és Hagyományápolók Egyesülete, és ugyanakkor önállósult is a szervezet. Az alakuló ülésen arra kérték Smit Ferenc tanácselnököt, gondoskodjon egy helyiségről az egyesület számára. Ezt a tanács ülésén megvitatták, és úgy döntöttek, hogy a helyi közösség épülete melletti házikót bocsátják rendelkezésükre. Az Amatőr Szakácsok és Hagyományápolók Egyesületének tagjai március utolsó napján megkezdték a munkálatokat, pontosan 22-en szépítették, takarították a kis ház környékét. Gregus József elnök elmondta, hogy munka van bőven, szinte minden egyes szakmának akad tennivalója. A helyi tanáccsal már arról is tárgyaltak, hogy melyek a legsürgősebb elvégzendő munkák, a tető felújítása, a belső berendezések, beleértve az ablakok cseréjét is. A következő akció keretében a csempézés, meszelés is sorra kerül. Az egyesület az egy év alatt különféle kellékeket szerzett be, ami a munkájukhoz szükséges, és ezeket is szeretnék az új otthonukban tárolni. Az elnök elmondása szerint mintegy két-három hónapon belül szerény ünnepségen megnyitják a kis házat, a ház körüli komplexum viszont az év végéig készül el. Hogy mit tartalmaz majd a községháza melletti kis parkocska? Az maradjon egyelőre titok.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..