home 2024. április 24., György napja
Online előfizetés
Megjelentek a környezetvédelmi pályázatok a civil szervezetek számára
Rózsa Krisztina
2023.03.22.
LXXVIII. évf. 12. szám
Megjelentek a környezetvédelmi pályázatok a civil szervezetek számára

Szabadka Önkormányzata pályázatot hirdetett a civil szervezetek számára, környezetvédelmi témában. Az egyesületek a négy témakör közül egyben pályázhatnak.

A sajtótájékoztatón Bognár Pásztor Hajnalka, a Városi Tanács mezőgazdaságért felelős tagja, Vitković Aleksandar, a Mezőgazdasági és Környezetvédelmi Titkárság titkára, valamint Žika Reh, a Környezetvédelmi és Fenntartható Fejlődési Szolgálat vezetője beszélt a pályázat részleteiről.

A pályázatot március 21-én hirdették meg, környezetvédelmi témában, az előrelátott kerete 3 millió dinár. A civil szervezetek egy témakörben pályázhatnak, és a maximális keretösszeg számukra 150 000 dinár. Azok az egyesületek jelentkezhetnek, amelyek a pályázat kiírásáig szerepelnek a nyilvántartásban, székhelyük Szabadkán van, és itt is tevékenykednek.

A pályázat által meghatározott témakörök: a levegő minőségének javítása, a hulladékgazdálkodási rendszer fejlesztése, Szabadka és környéke természeti értékeinek népszerűsítése és egyéb környezetvédelmi témák.

A dokumentációk benyújtásának határideje április 24-én, 14 órakor jár le. A pályázási feltételek részletes leírása az önkormányzat honlapján, a www.subotica.rs címen található meg.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..