home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Megjelent a Vajdasági Jogászösztöndíj Program pályázati felhívása
MNT
2021.05.26.
LXXVI. évf. 21. szám
Megjelent a Vajdasági Jogászösztöndíj Program pályázati felhívása

Magyarország Kormánya Igazságügyi Minisztériumának pénzügyi támogatásával a Magyar Nemzeti Tanács létrehozza a Vajdasági Jogászösztöndíj Programot, amely két elemből áll: tanulmányi jogászösztöndíjból és szerb nyelvi képzés igénybevételének támogatásából.

A Vajdasági Jogászösztöndíj Program 2021–2022. évi ösztöndíjainak odaítélésére meghirdetett pályázaton azok a személyek vehetnek részt, akik az alábbi feltételek mindegyikének eleget tesznek:

• nem rendelkeznek felsőfokú végzettséggel, és első ízben felvételiznek a Szerb Köztársaság területén megvalósuló akkreditált jogászképzés első évfolyamára;

• magyar nyelven végezték általános és/vagy középiskolai tanulmányaikat;

• vállalják, hogy a diploma megszerzését követő öt évben legalább három évig a Szerb Köztársaság területén gyakorolják jogászi hivatásukat.

A felhívás teljes szövegét a Magyar Nemzeti Tanács honlapján találják meg, az alábbi linken:

https://www.mnt.org.rs/palyazati-felhivas-vajdasagi...

Pályázzanak minél többen!

 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..