home 2024. május 07., Gizella napja
Online előfizetés
Meghosszabbodhat a horgosi kishatárátkelő nyitvatartása
2023.11.13.
LXXVIII. évf. 45. szám
Meghosszabbodhat a horgosi kishatárátkelő nyitvatartása

Dr. Pásztor Bálint, a VMSZ megbízott elnöke a közösségi médiában osztotta meg a hírt, hogy a minapi budapesti látogatása során Orbán Viktor miniszterelnökkel nagyon fontos, sokakat érintő kérdésekről, többek között a határátkelőhelyek működéséről is egyeztettek.

Ennek eredményeként a két ország szakminiszterei a közeljövőben bejelentést tesznek a horgosi kishatárátkelő nyitvatartásának a meghosszabbításával kapcsolatban – olvashatjuk dr. Pásztor Bálint Facebook-oldalán. Hozzáteszi, munkájuk beérni látszik, hiszen a Vajdasági Magyar Szövetség hosszú évek óta lobbizik Budapesten és Belgrádban a határhelyzet javításáért.

Forrás: Dr. Pásztor Bálint Facebook-oldala

Fotó: MTI

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..