home 2024. április 23., Béla napja
Online előfizetés
Megérkezett a Fehér Ház karácsonyfája
(—)
2014.12.03.
LXIX. évf. 49. szám
Megérkezett a Fehér Ház karácsonyfája

Ló vontatta szekérrel érkezett meg Washingtonba a Fehér Ház hatméteres karácsonyfája, melyet Michelle Obama first lady a lányaival, Sashával és Maliával, valamint az elnöki család két kutyájával, Bóval és Sunnyval fogadott.

A duglászfenyőt, melyet az elnöki rezidencia, egyúttal hivatali épület Kék Szobájában fognak feldíszíteni, egy pennsylvaniai faiskolából szállították a fővárosba. Az Egyesült Államokban egyébként már javában tartanak a karácsonyi előkészületek. New Yorkban a Rockefeller Központ karácsonyfáján december 3-án csaknem 45 000 LED-égő gyullad ki, a Nemzeti Karácsonyfát pedig december 4-én avatják majd fel a főváros szívében elterülő hatalmas park, a National Mall ellipszisében. Az ünnepi műsor házigazdája Tom Hanks és Rita Wilson lesz. A hagyományos fenyőfakoncertet a televíziós és online közvetítések által milliók kísérhetik majd figyelemmel.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..