home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Megéri joghallgatónak lenni Vajdaságban!
2021.05.26.
LXXVI. évf. 21. szám
Megéri joghallgatónak lenni Vajdaságban!

Hónapokon át tárgyaltunk Magyarország Igazságügyi Minisztériumával, aminek eredményeként ma megjelent a Vajdasági Jogászösztöndíj program. A jövendőbeli elsőévesek évi 1 millió forintnak megfelelő ösztöndíjban részesülhetnek, 4 éven át. A komoly anyagi támogatásért cserébe csupán jogi végzettséget kell szerezni és a megszerzett tudást a közösség szolgálatába állítani.

Az elmúlt években sok törvényt sikerült módosítanunk a részarányos foglalkoztatás érdekében. Rengeteget beszéltünk arról, hogy a megfelelő jogszabályi háttér csak akkor hoz eredményt, ha lesz elegendő jogász és más szakember, akit el tudunk helyezni a közszférában, ugyanakkor folyamatosan azt tapasztaltuk, hogy a magyar jogász ritka, mint a fehér holló. Erre kínál megoldást a Vajdasági Jogászösztöndíj program – olvashatjuk dr. Pásztor Bálint Facebook-bejegyzésében.

A Vajdasági Jogászösztöndíjat Magyarország Kormánya Igazságügyi Minisztériumának jóvoltából a Magyar Nemzeti Tanács adományozza. További részletek itt:  https://bit.ly/2T96Ubp

Fotó: Dinovizija

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..