home 2024. március 04., Kázmér napja
Online előfizetés
Megemelték az ösztöndíjak összegét – 132 egyetemi hallgatót támogat a topolyai Önkormányzat
2023.12.08.
LXXVIII. évf. 49. szám
Megemelték az ösztöndíjak összegét – 132 egyetemi hallgatót támogat a topolyai Önkormányzat

Topolya község önkormányzata a 2023/2024-es tanévben is támogatja a felsőoktatási tanulmányaikat folytató diákokat.

Ebben az évben összesen 132 főiskolai és egyetemi hallgató felelt meg a pályázati kiírásban foglalt feltételeknek és jogosult az önkormányzati ösztöndíjra, közülük 19-en valamely mesterképzés hallgatói. Az önkormányzat egyébként tavaly hozott határozatot arról, hogy az előző évekkel ellentétben, már a mesterhallgatók is támogatásban részesülhetnek, így már másodszor pályázhattak ők is. Idén pedig meg is emelték az ösztöndíjak összegét. Az előző években 9 hónapon keresztül havi 5000 dináros támogatást kaptak, ettől az évtől kezdve azonban az önkormányzat 8000 dinárra emelte az ösztöndíjak havi összegét, melyet a diákok célszámlájára utalnak.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..