home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Megegyezett a kormány a szabadúszókkal
Szerbiai RTV
2021.04.22.
LXXVI. évf. 16. szám
Megegyezett a kormány a szabadúszókkal

Megszületett a megegyezés a szerb kormány és a szabadúszókat tömörítő egyesületek között.

A kormány elfogadta azt a javaslatot miszerint a költségek nem elszámolandó részét a jelenlegi 43 százalékról 50 százalékra növeljék. Ugyancsak döntés született arról is, hogy az interneten dolgozók és a szabadúszók számára lehetővé teszik azoknak a munkaéveknek az elszámolását is, amelyekre kifizetik a járulékokat. A szabadúszók helyzetét rendező törvény módosításának határidejét is kitolták, a megállapodás szerint ezt 2022 január elsejéig kell elvégezni. A felek közti megállapodásnak köszönhetően megteremtődtek a feltételek a szabadúszók tiltakozásának beszüntetésére is.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..