home 2024. április 27., Zita napja
Online előfizetés
Megáldották a motorostalálkozót
2010.08.25.
LXV. évf. 34. szám
Megáldották a motorostalálkozót

Másodízben szervezett motorostalálkozót a Muzslya nevű motorosklub a Lehel Sportközpont parkjában. A rendezvény ezúttal is nemzetközi jellegű volt. A tavalyi, ún. motoros esküvő után erre az alkalomra is tartogattak különlegességet a klub tagjai. Még tavasszal ellátogattak msgr. dr. Német...

Másodízben szervezett motorostalálkozót a Muzslya nevű motorosklub a Lehel Sportközpont parkjában. A rendezvény ezúttal is nemzetközi jellegű volt.
A tavalyi, ún. motoros esküvő után erre az alkalomra is tartogattak különlegességet a klub tagjai. Még tavasszal ellátogattak msgr. dr. Német László nagybecskereki püspökhöz, és arról beszélgettek, jó lenne megáldani a motorosokat.
- Ez az áldás valójában az embereknek szól, és az a célja, hogy biztonságosan vezessenek. A motorosok egyébként zárt közösséget alkotnak, ahol hihetetlen barátságok születnek.
A püspök atya elmondta, nagyon fontosnak tartja ezt a kezdeményezést, s a szertartás értékét növelte az ökumenikus jelleg is. A motorok megáldásában részt vettek a pravoszláv egyház képviselői, a nagybecskereki Stojan atya és Dimitrije atya, a magyar református egyház képviseletében Kiss Nándor nagybecskereki lelkész, a szlovák evangélikus egyház képviseletében az aradáci Vladimir Slovak atya, a katolikus egyház képviseletében pedig msgr. dr. Német László nagybecskereki megyés püspök.
Az esemény első estéjén a hazaiak mellett az ausztriai Rockhead együttes szórakoztatta a vendégeket, de mivel megtetszett nekik a találkozó hangulata, másnap is felléptek, a bejelentett sztárvendég, a szlovéniai Iron Median mellett. Volt felvonulás is Muzslyától Nagybecskerek központjáig, nagy érdeklődés közepette.

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..