home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Még pár napig át lehet adni az adományokat
(Tha)
2022.03.03.
LXXVII. évf. 9. szám
Még pár napig át lehet adni az adományokat

Mint azt már hírül adtuk, Vajdaságban is megkezdődött az adományok gyűjtése az orosz–ukrán háborúban érintett civilek megsegítésére. Amire leginkább szükség van: tartós élelmiszer, instant leves, konzervek, 1, 2, 3, 4, 5-ös méretű pelenka, női egészségügyi cikkek, vitaminok, nedves törlőkendő, maszk, zsebkendő, fogkefe, fogkrém, tisztálkodószerek.

Zentán Borbély Izabellánál és Krisztiánnál, mint ahogyan azt a mellékelt fotók is mutatják, szépen gyűlnek a csomagok, de természetesen továbbra is várják a segíteni szándékozó embereket. Rövid ottlétünk alatt, mert csak addig időztünk, amíg átadtuk a magunkkal vitt tésztát, rizst, konzerveket és egyebeket, szinte folyamatosan csörgött Izabella telefonja. A polgárok érdeklődtek, mikor jöhetnek, mire lenne még szükség?

Az adományokat vasárnap estig várják. A segélyszállítmánnyal, a tervek szerint három gépkocsival, egy-egy Szabadkáról, Óbecséről és Zentáról, hétfő hajnalban indulnak az ukrán határ közelébe, Szamosszegre, ahol az ottani polgármester vállalta, hogy eljuttatja a csomagokat a befogadóközpontokba.

Az érdeklődők a következő személyeknél jelentkezhetnek, valamint a Facebook oldalukon is tájékozódhatnak:

György László – Schultz (Óbecse): 0628281989

Borbély Krisztián (Zenta): 0656216794

Borbély Izabella (Zenta): 0648756903

Szabó Attila (Péterréve): 0638990497

Szőcs Lehel (Szabadka): 0631553409

Szerda Zsófi (Topolya): 0645927461


Fotók: Tóth Lívia


Fotó: Facebook/ Borbély Izabella 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..