home 2024. április 27., Zita napja
Online előfizetés
Még megpályázható a jogászösztöndíj!
2023.06.27.
LXXVIII. évf. 25. szám
Még megpályázható a jogászösztöndíj!

Még ezen a héten, június 30-áig lehet pályázni a Magyar Nemzeti Tanács Vajdasági Jogászösztöndíj Programjára.

Az ösztöndíjra és a vele járó évi egymillió forintra azok az elsőévesek pályázhatnak, akik első alkalommal iratkoznak be Szerbiában az öt akkreditált jogi kar valamelyikére, az általános és a középiskolában magyar nyelven tanultak, és az egyetem befejezése után a szülőföldjükön maradnak. A jogászösztöndíjat az elmúlt két évben 32 elsőéves hallgató pályázta meg, akik közül 28-an jelenleg is folytatják a tanulmányaikat.

A jogász ösztöndíj elnyerése nem zárja ki az MNT hallgatói ösztöndíját sem, vagyis mindkettőt megkaphatják az érintett egyetemisták.

A jogászösztöndíjat az elmúlt két évben 32 elsőéves hallgató pályázta meg, akik közül 28-an jelenleg is folytatják a tanulmányaikat.

Az MNT jogászösztöndíjára június 30-án 14 óráig nyújthatóak be a dokumentumok.

Minden további részlet a Magyar Nemzeti Tanács honlapján érhető el. 

A pályázatot az érdeklődők megtalálhatják a Hét Nap weboldalán is: ITT

Olvassák el a témával kapcsolatos cikkünket is: ITT

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..