home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Még a labda is kilyukadt!
Tóth Tibor
2016.06.20.
LXXI. évf. 24. szám

A-csoport, 3. forduló: Svájc—Franciaország 0:0

A-CSOPORT, 3. FORDULÓ
Svájc—Franciaország 0:0

Lille, Stade Pierre-Mauroy, 45 616 néző. Vezette: Skomina (szlovén).

SVÁJC: Sommer – Lichtsteiner, Schär, Djourou, R. Rodríguez – G. Xhaka, Dzemaili, Behrami – Mehmedi (Lang, 86.), Embolo (Seferovic, 74.), Shaqiri (Fernandes, 79.)

FRANCIAORSZÁG: Lloris – Sagna, Rami, Koscielny, Evra – Sissoko, Cabaye, Pogba – Coman (Payet, 63.), Griezmann (Matuidi, 78.), Gignac.

A francia válogatott háromszor is eltalálta a felső lécet, de a labda egyszer sem került Sommer kapujába. A találkozón gól ugyan nem született, de izgalmakból nem volt hiány, hiszen egy összecsapás után még a labda is kilyukadt. A csoport első helyén a 7 pontos Franciaország végzett, a svájciaknak 5, az albánoknak 3, a románoknak 1 pontjuk van. 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..