home 2024. május 06., Ivett napja
Online előfizetés
Mától szigorúbb rendőrségi fellépés Szabadkán
2023.09.13.
LXXVIII. évf. 37. szám
Mától szigorúbb rendőrségi fellépés Szabadkán

A rendőrségi akciók folytatódnak, már szerdától szigorúbb ellenőrzésre lehet számítani Szabadka területén – jelentette ki Dragan Vasiljević, a szerb rendőrség segédigazgatója. A Szabadkán, Zomborban és Nagykikindán végrehajtott akciók során a szerb rendőrség alakulatai összesen 371 migránst állítottak elő, és különféle lőfegyverek is előkerültek.

Mint ismeretes, a szerbiai csendőrség és a különleges antiterrorista egységek tagjai azért vonultak ki ismét nagy erőkkel a Szabadka környéki erdőkbe, mert újabb lövöldözés volt Hajdújáráson, közel az autópályához és a lakott területekhez. Az összetűzésben egy migráns meghalt, három pedig megsebesült.

A Pannon RTV legújabb információ szerint, amely a lakosságtól származik, az éjjel ismét lövöldözés volt Hajdújárás külterületén, Szabadkán pedig a vasúti sínek mentén, a Pionír és a befogadóközpont közötti szakaszon történt egy erős robbanás.

Forrás: Pannon RTV


Fotó: Szerbiai Belügyminisztérium

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..