home 2024. május 01., Fülöp napja
Online előfizetés
Második helyezést ért el a Newsroom Communicator Magyarországon!
2023.07.27.
LXXVIII. évf. 30. szám
Második helyezést ért el a Newsroom Communicator Magyarországon!

Immár második alkalommal díjazták az Újvidéki Egyetem Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar kommunikátor szakosok weboldalát Magyarországon. A médium a Kárpát-medencei szintű DUE Tehetségkutató Diákmédia Pályázatán második helyezést ért el.

30. alkalommal szervezték meg az Országos Ifjúsági Sajtófesztivált Magyarországon. A budapesti eseményre idén több mint 2000 diák látogatott el. A rendezvényen a Tehetségkutató Diákmédia Pályázat ünnepélyes díjátadójára is sor került, ahol az MTTK weboldalát is díjazták. A zsűri értékelése szerint a pályázott médiumok közül a Newsroom Communicator külön figyelmet érdemel, ugyanis több platformon is jelen vannak, illetve napról napra újabb
és újabb színvonalas tartalmat tesznek közzé. A szerkesztőség szeptembertől újult erővel folytatja a munkát. Továbbra is igyekszenek olyan tartalmakat gyártani, amelyekkel a fiatalokat próbálják megszólítani. Érdemes lesz követni az NC Facebook- és Instagram-oldalát, valamint YouTube-csatornáját is az érdekesebbnél
érdekesebb anyagokért.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..