home 2024. április 27., Zita napja
Online előfizetés
Martí Zoltán lett az MTVA online igazgatója
MTVA
2024.02.15.
LXXIX. évf. 7. szám
Martí Zoltán lett az MTVA online igazgatója

Martí Zoltánt, az M4 Sport szerkesztőjét nevezte ki az MTVA Online Igazgatóság vezetőjének Papp Dániel vezérigazgató. A Szalézi Szent Ferenc-ösztöndíjas és tavaly a közmédia év riporterének választott szakember február 15-től tölti be új pozícióját.

Martí Zoltán 2014 óta a közmédia, 2016-tól az M4 Sport munkatársa. Eddig két olimpiáról tudósított: a tokiói nyári játékokról és a pekingi téli olimpiáról. Közel áll hozzá a nemzetközi és hazai futball: dolgozott Európa-bajnokságon, három Bajnokok Ligája döntőn, valamint a Ferencváros nemzetközi szereplését is évek óta a pálya széléről figyeli. 2023 áprilisában egyike lehetett azon magyar újságíróknak, akik Rómából együtt utazhattak Ferenc pápával háromnapos magyarországi apostoli látogatására. A látogatás minden mozzanatát a vatikáni sajtóstáb részeseként kísérte végig, majd vissza is repülhetett a Szentatyával Rómába, végig tudósítva a közmédia televíziós és rádiós csatornáit.
Tevékenységének köszönhető, hogy a keresztény értékekért kiálló, 2016-ban barátaival alapított és készített 777blog.hu széles körben ismert, népszerű médiummá vált.
Munkáját tavaly a közmédia az Év Riportere díjjal ismerte el, idén pedig a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia Martí Zoltánnak ítélte oda a Szalézi Szent Ferenc-ösztöndíjat.
A műsorkészítés és az internetes tartalomgyártás területén is jártas szakember február 15-től veszi át az MTVA Online Igazgatóság vezetését.

A mellékelt fotón Martí Zoltán, Papp Dániel, fotó: MTVA/Csöndör Kinga

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..