home 2024. április 23., Béla napja
Online előfizetés
Maradj otthon, mert van miért
MTVA
2020.03.25.
LXXV. évf. 12. szám
Maradj otthon, mert van miért

Ember Márk dallal üzen otthonról

A Dal 2020 döntőse, Ember Márk is csatlakozott a Petőfi Rádió magyar zenészeket megszólító kezdeményezéséhez és zseniális otthonmaradós dallal jelentkezett. A dalválasztó show színész, énekes sztárja nem állt meg a hanganyagnál, hanem otthoni videóklipet is készített, amely hétfőn este debütált Márk facebook oldalán, keddtől pedig a Petőfi Rádióban is hallható.
 


 

„Arra szeretnék kérni mindenkit ezzel a dallal, hogy, maradjon otthon. Az én apukám orvos, ő nem teheti meg. Mi viszont azzal tudunk a legtöbbet segíteni neki, és a többezer egészségügyi dolgozónak, hogy egy kicsit kibírjuk a négy fal között. Menni fog! Vigyázzunk egymásra!” — árulta el Ember Márk, aki a Van miért! (Maradj Otthon) című számában az összetartozásra is felhívja a figyelmet: „Most megmutathatjuk, hogy mit hívunk összetartozásnak!”

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..