home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Már ma megkezdődnek a városnapi programok Szabadkán
Pannon RTV
2021.08.28.
LXXVI. évf. 34. szám
Már ma megkezdődnek a városnapi programok Szabadkán

Gazdag programmal készül Szabadka a városnapi ünnepségre. A programsorozat már ma elkezdődik a gasztronómiai és kézműves kirakodóvásárral, ami egészen szeptember 2-ig látogatható lesz.

Vasárnap reggel fél 9-től szervezik meg az Active Kids Future Run elnevezésű gyermekprogramot, majd 10 órától a negyedik Szabadkai Félmaratont, amelyen a tervek szerint több mint 1000 futó vesz részt. A maraton miatt több utca is le lesz zárva holnap reggel 9 és 14 óra között Szabadka központjában.

Ezt követően hétfőn és kedden különböző kulturális eseményekre lehet ellátogatni; könyv- és filmbemutatók, kiállítások és színházi előadások várják az érdeklődőket. Kedden a Szabadkai Szimfonikus Zenekar hangversenyét, szerdán Aco Pejović koncertjét hallhatja a közönség 21 órától, csütörtökön pedig Fenyő Miklós, magyar énekes lép színpadra este fél 9-től. Rossz időjárási viszonyok esetén a koncertek a sportcsarnokban lesznek megtartva.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..