home 2024. június 30., Pál napja
Online előfizetés
Már készülnek a beiskolázási tanszercsomagok
2024.06.27.
LXXIX. évf. 26. szám
Már készülnek a beiskolázási tanszercsomagok

A Magyar Nemzeti Tanács idén is megajándékozza a szeptemberben első osztályba induló gyermekeket a beiskolázási tanszercsomaggal.

A testület tájékoztatja a szülőket, hogy az ajándék – az iskolatáska mellett – a következő taneszközöket és felszerelést tartalmazza: egy gazdagon felszerelt tolltartót, betűkirakót, vonalzókészletet, vízfestéket, ollót, gyurmát, kollázspapírt, zsírkrétát, ragasztót, fehér temperát, ecseteket, rajzblokkot, filctollat, abakuszt, több fajta kisformátú füzetet, tornazsákot, ugrókötelet, víztároló tasakot, Varga Katalin Gőgös Gúnár Gedeon című, az olvasni tanulás segítésére íródott mesekönyvét, a Mézeskalács című gyermeklap legfrissebb számát és Vukelity Csilla Betűtanoda című két kiadványát.

Az iskolába indulást megkönnyítő ajándékcsomag Magyarország Kormányának támogatásával, a Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkársága és a Bethlen Gábor Alap közreműködésével a Magyar Nemzeti Tanács szervezésében jut el minden, a Vajdaságban magyar osztályba iratkozó első osztályos gyermekhez.

A tanszercsomagot és az iskolatáskát augusztus 26-a és szeptember 1-je között minden kisdiáknak eljuttatja a Magyar Nemzeti Tanács.

A Magyar Nemzeti Tanács sajtószolgálata

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..