home 2024. május 06., Ivett napja
Online előfizetés
Már hivatalos: A Szerbiába történő beutazáshoz negatív PCR-teszt kell, ami hamarosan drágul
2020.12.15.
LXXV. évf. 50. szám
Már hivatalos: A Szerbiába történő beutazáshoz negatív PCR-teszt kell, ami hamarosan drágul

Elfogadta a szerb kormány a válságstáb javaslatát, így december 20-tól a külföldiek csak negatív PCR-teszttel, a szerb állampolgárok pedig 10 napos karanténkötelezettség mellett léphetnek be az ország területére, amennyiben nem rendelkeznek teszttel.

A külföldiek számára a PCR-teszt Szerbiában 18 ezer dinárba kerül, a szerb állampolgároknak pedig 6 ezer dinárba, de csak év végéig, január elsején ugyanis már 9 ezer dinárt kell fizetni, ha valaki teszteltetné magát.

A szerb kormány közleménye nem tér ki azokra, akik munkavállalás vagy egyéb ügyek miatt ingáznak, illetve arról sincs szó benne, hogy meddig tart majd az újabb óvintézkedés a határokon.

Forrás: Szerbiai RTV

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..