home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Mali: November elsején kezdődik a 30 eurós támogatás kifizetése
(Blic)
2021.10.12.
LXXVI. évf. 40. szám
Mali: November elsején kezdődik a 30 eurós támogatás kifizetése

A további 20 eurót decemberben utalják.

Már november elsején megkezdődik a 30 euró kifizetése Szerbia nagykorú állampolgárai számára, sőt további támogatások is lesznek - jelentette ki Siniša Mali szerb pénzügyminiszter a Happy TV-ben. A támogatásra még áprilisban jelentkezhettek a polgárok, a kifizetés előtt álló összeghez decemberben további 20 euró is érkezik. A harmadik gazdaságélénkítő csomag részeként a szerb kormány májusban már kifizetett 30 eurót minden nagykorú lakosnak. A következő harminc eurót tehát november elején, további 20-at pedig decemberben utalnak.

A 20 euróért egyébként november 15-e és 30-a között még jelentkezhetnek a nagykorú polgárok. Akik már korábban megtették, azoknak nem kell újra regisztrálniuk - közölte Siniša Mali. A nyugdíjasok a szeptemberi ötven eurós támogatás mellett, februárban további 20 ezer dináros támogatásra is számíthatnak - mondta Mali. A pénzügyminiszter arról is beszélt, hogy januártól mind az 1,7 millió nyugdíjasnak 6 százalékkal lesz magasabb a havi juttatása. Ez a 29300 dináros átlagnyugdíj esetében 1700 dinárt tesz ki.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..