home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Majd Andrij Sevcsenko...
Tóth Tibor
2016.06.21.
LXXI. évf. 24. szám

C-CSOPORT, 3. FORDULÓ: Ukrajna—Lengyelország 0:1 (0:0)

C-CSOPORT, 3. FORDULÓ
Ukrajna—Lengyelország 0:1 (0:0)

Marseille, Stade Vélodrome, 58 874 néző. Vezette: Moen (norvég).

Gólszerző: Blaszczykowski (54.)

UKRAJNA: Pjatov – Fedeckij, Hacseridi, Kucser, Butko – Rotany, Sztepanenko – Jarmolenko, Zincsenko (Kovalenko, 73.), Konopljanka – Zozulja (Timoscsuk, 92.).

LENGYELORSZÁG: Fabianski – Cionek, Glik, Pazdan, Jedrzejczyk – Jodlowiec, Krychowiak – Zielinski (Blaszczykowsk, a szünetben), Milik (Starzynski, 93.), Kapustka (Grosicki, 71.) – Lewandowski. 

A lengyelek a félidőben beállt Blaszczykowski góljával győzte le a sokkal többre képes ukrán válogatottat. A mérkőzés előtt lemondott Mihajlo Fomenko, ukrán szövetségi kapitány, helyét a korábbi válogatott, az AC Milan egykori csillaga, Andrij Sevcsenko veszi át. A csoportot a németek nyerték, a lengyelek, az észak-írek és az ukránok előtt.

 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..