home 2024. április 27., Zita napja
Online előfizetés
Magyarországi újdonságok
Zvekán Péter
2020.07.24.
LXXV. évf. 29. szám
Magyarországi újdonságok

Freddie: Mindig itt maradsz — Király Viktor X M1N3 feat. DR BRS: Models

Freddie: Mindig itt maradsz

Magyarország egyik legérdekesebb énekese Freddie. Egyrészt a rögtön felismerhető, őt egyedivé tevő, érces hangja, másrészről pedig a méretei miatt. Gondolok itt a 193 centiméteres magasságára és az irigylésre méltó izmaira. Ezeket tudván azt gondolná az ember, hogy egy igazi rosszfiús csajozógéppel van dolgunk, pedig nem. Az évek alatt kiderült, hogy Freddie-be sok érzelem szorult, ami dalaiban egyértelműen érezhető.

Legújabb trackjének, a Mindig itt maradsznak is ő írta a zenéjét és a szövegét is, melyhez egy igen jó klip is készült. Ebben a kihalt és üres budapesti éjszakában barangolhatunk. Egy női főszereplő is feltűnik, így ők ketten az énekessel egymás tükörképeiként jelennek meg. Ez egy teljes nyári éjszakán át forgott a fővárosban.

„Nem feltétlenül kell negatív érzelmekkel visszagondolni egy kapcsolatra” — meséli Freddie. „A Mindig itt maradsz egyfajta memoár, egy olyan kapcsolatról szól, amelyből mindkét fél rengeteget tanulhatott, és az együtt átéltekből akár egy új kapcsolatban is építkezhet. Nem fájdalom vagy bánkódás van benne, hanem inkább köszönet, hogy mennyire jó, hogy mindez megtörtént” — tette hozzá az előadó.

 

 

Király Viktor X M1N3 feat. DR BRS: Models

Király Viktor és DR BRS neve megkerülhetetlen a magyarországi popszakmában. Viktor csillaga ugyanis már tíz éve ível felfelé — köszönhető ez az olyan dalainak, mint a Majkával és Curtisszel közösen felvett Füttyös, mely már csaknem 50 milliós megtekintésnél jár a YouTube-on, vagy a szintén közönségkedvenc Solo. Béres személye pedig főleg a budapesti éjszakában ismert, hiszen amellett, hogy DJ, producer és rapper, alapítóatyja a Rock The City bulisorozatnak is, mely már évek óta több ezer embert mozgósít heti rendszerességgel a belváros legjobb szórakozóhelyein.

Ezúttal ismét összefogtak, hogy elkészítsék a popimádók új, nyári (remélhetőleg) kedvencét. A recept, melyet használtak, a következő: fülbemászó beatek, dallamok, és ehhez adták hozzá Viktor különleges, azonnal felismerhető hangszínét. A végeredmény egy igazi nyári, rádióbarát popszerzemény lett. A történethez azonban kapcsolódik még egy név, M1N3-é. Ő ugyanis a szám producere. Eredeti nevén Martin West egy olyan zenei alak, akivel Viktor egy holland dalszerző táborban ismerkedett meg. Ott annyira jól sikerült a közös munkájuk, hogy végül úgy döntöttek, a nagyközönségnek is hallania kell a Modelst.

A siker pedig elég valószínű, hiszen egyszer már győztek a Viktor—BRS-párosítással. Tavaly közösen bújtatták új köntösbe és tették ismét slágerré Demjén Ferenc Tűzvarázsló című dalát, a feldolgozás pedig akkorát ment, hogy erre valószínűleg ők sem számítottak, maximum reménykedtek benne. A Models egy vérpezsdítő klipet is kapott, melynek operatőre nem más, mint a magyarországi YouTube egyik legnagyobb sztárja, kapaszkodjatok, Kasza Tibi volt. Igen, az a bizonyos Kasza Tibi!

 

 


Képek: cdn.nwmgroups.hu, lastfm.freetls.fastly.net

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..