home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Magyarország étele szakácsverseny
2020.09.30.
LXXV. évf. 40. szám
Magyarország étele szakácsverseny

Március 28-a helyett OKTÓBER 10-én!!!
Paskó Csaba és Bódity Krisztián képviselik Vajdaságot, Délvidéket

Magyarország étele szakácsverseny 

A „Magyarország étele” szakácsverseny egy teljes mértékben hazai kezdeményezés, melyben annak rendezői olyan innovatív, de populáris ételek nevezését várják, mely alkalmas lehet arra, hogy a „Magyarország étele” címet elnyerje.

A verseny célja: Apró lépésenként, évről-évre a hazai alapanyag kínálatra támaszkodva, olyan, a magyar identitást is építő ételek prezentálása, majd beépítése a vendéglátóipari kínálatba, amelyekkel az iparág és hazánk arculata fejleszthető, mind a lakosság, mind a turisták körében.

 

 

A 2020-as tányér a Hungária

A „Magyarország étele 2020” szakácsverseny hivatalos 32 cm-es tányérja az egyedi logóval ellátott „Hungária” névre hallgató termék lett. A tányér témája a magyarság történelmét és a Nemzeti összetartozást jeleníti meg, annak formája pedig az ország csonkaságára utal.

A verseny döntőjébe jutott csapatoknak kötelezően a „Hungária” nevű egyedi sorszámmal ellátott tányérra kell majd tálalniuk.

Az Alföld Porcelán Edénygyár Zrt. elődjét az Alföldi Porcelángyár állami vállalat gyáregységeként 1967-ben alapították és 1969. áprilisában helyezték üzembe.

Az Alföld Porcelán Edénygyár Rt. Magyarország legnagyobb volumenű porcelán edény gyára. A termékek tervezése neves iparművészek bevonásával történik.

Fő tevékenységi körükbe az asztali porcelán edényáru gyártása, a rozsdamentes konyha eszközök, kiegészítők, tálalóeszközök, valamint üveg- és kristályáru gyártása és forgalmazása tartozik.

Termékeiket az úgynevezett német keményporcelánból állítják elő, gyártmánystruktúrájuk a felhasználói funkciók és alaki megjelenés alapján hotelporcelánra és háztartási porcelánra tagozódik.

Partnereiket igyekeznek ellátni az új technológiák felhasználásának segítségével a konyhai előkészítéstől, a különböző konyhai tevékenységeken keresztül a terítésig minden lehetséges termékkel.

A Társaság saját forma- és dekorfejlesztő részleggel rendelkezik, termékeiket saját matricahúzó üzemükben készülő matricákkal látják el, valamint kézi és gépi festést is alkalmaznak.

 

 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..