home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Magyarok Kenyere Törökbecsén
Zséli Ágnes
2021.07.14.
LXXVI. évf. 28. szám
Magyarok Kenyere Törökbecsén

Az idén a törökbecsei kisgazdák is csatlakozhatnak a Magyarok kenyere — 15 millió búzaszem nevű jótékonysági programhoz, melyet Vajdaságban ez alkalommal is a Vajdasági Agráregyesületek Szövetsége szervez meg. Az elmúlt években ugyanis a bánáti településen az adomány begyűjtésére nem adódott lehetőség, mivel a falugazdász-iroda az idén februárban kezdte meg működését.

A gazdálkodókat a helyi Jókai Mór Magyar Művelődési Egyesület székházában hetente egyszer, pontosabban kedden reggel 8 órától 13 óráig fogadják, így július 13-án már többen is behozták a kenyérgabonát, sőt, akadtak kisgazdák, akik a hivatalba családtagjaikkal érkeztek.

Mindazok, akik ez idáig még nem jótékonykodtak, de szeretnének részt venni a megmozdulásban, a búzaadományt a jövő kedden, azaz július 20-án, 8 és 13 óra között még bevihetik a törökbecsei falugazdász-irodába.

Fényképezte: Zséli Ágnes

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..