home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
Magyarok Kenyere
Vajdasági Agráregyesületek Szövetsége
2018.06.26.
LXXIII. évf. 25. szám
Magyarok Kenyere

Felhívás a vajdasági mezőgazdasági termelők részére a Magyarok Kenyere program kapcsán

A Vajdasági Agráregyesületek Szövetsége az idei évben is megszervezi Vajdaságban a Magyarok Kenyere program keretében a búzaadományok begyűjtését. A vajdasági gazdaszervezetek segítségével a búza adományok begyűjtése folyamatos lesz 2018. július 15-ig. Azok a termelők, akik nem tudják a megadott napig leadni adományaikat a helyi gazdaszervezeteknél, azok megtehetik július 17-én (kedden) 8 és 14 óra között Zentán a Dózsa György 34. szám alatt.

A felajánlott búza mennyiséget a Borsos malomban fogjuk lisztre cserélni, amely Vajdaságban kerül majd felhasználásra és szimbolikusan csak egy zsák mennyiséget viszünk át Magyarországra az összeöntés ünnepére.

A kapott liszttel a VASZ elnökségének határozata alapján a gyermekekkel foglalkozó intézményeket, civil szervezeteket, a diák kollégiumokat, a sérült gyerekekkel foglalkozó szervezeteket, lurkóházakat, a nagycsaládos egyesületeket, és azon belül a családokat szeretnénk támogatni, akik erre ténylegesen rászorulnak.

 

„A gyermek mosolya többet ér minden pénznél.”

 

A felajánlásaikat és információt a Magyarok Kenyere program aktivitásaival kapcsolatban Zsoldos Brigittától a Szövetség irodavezetőjétől kaphatnak, elérhetősége: 024/817-008 (minden hétköznap 8-tól 13 óráig) vagy 062/800-65-36

A Vajdasági Agráregyesületek Szövetségének elnöksége

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..